Benzer Ürünler
Bayersan Elektrikli Oda Isıtıcısı 1800w 3001Fanlı Isıtıcılar
Bayersan Elektrikli Oda Isıtıcısı 1800w 3001Fanlı Isıtıcılar

Bayersan Elektrikli Oda Isıtıcısı 1800w 3001

0,00
Marka : Bayersan
İndirim Oranı : %5 İndirim
Fiyat : ₺600,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺570,00(KDV Dahil)
Stok Miktarı : 0
MAİL ORDER İLE VADE FARKSIZ 9 TAKSİT!
2500 TL ÜZERİNDE KARGO BEDAVA!

BAYERSAN ELEKTRİKLİ ODA ISITICISI 1800W 3001

Açıklama:

Güçlü Isıtma Sunar

Bayersan güçlü ısıtma sunar. Güçlü motora sahip olduğundan makine çalışır çalışmaz ısıtmaya başlar. Geniş mekanlarda kullanılmak için de idealdir. Tam 1800 Watt gücü sayesinde ısıtmayı en kısa sürede gerçekleştiren makineler arasında yer alır.

Yerden Tasarruf Sağlayın

Bayersan ile birlikte gelen kompakt tasarıma bayılacaksınız. Ürünün ergonomik ölçüleri ile kompakt tasarıma sahip olması sayesinde, yerden tasarruf ederek makineyi kullanabileceksiniz. Fazla yeriniz olması gerekmiyor. En dar alanlarda bile kullanıma uygun bir cihazdır.

Güçten Tasarruf Edin

Bayersan güçten tasarruf etmenize yardımcı olacak. Bu sayede faturalarınız daha düşük gelecek. Ayrıca doğaya saygı da göstermiş olursunuz. Hem cep dostu hem de doğa dostu hareket etmek için Bayersan tercih edin.

Devrilme Emniyeti Mevcut

Bayersan devrildiği zaman kendini otomatik olarak kapatır. Bu sayede olası kazaların önüne geçmiş olursunuz. Makine sadece normal konumunda olduğu zaman çalışır. Güvenliğiniz Bayersan için önemlidir. Bu nedenle sizin için bütün önlemleri almıştır.

Şık Tasarım

Bayersan şık tasarımı sayesinde bulunduğu mekana güzellik katar. İşlevsel özelliklerinin yanı sıra, estetik özellikleri de bulunduğundan insanlar Bayersan tercih ediyor. Bir elektrikli ısıtıcıdan ne ararsanız onu ve fazlasını Bayersan ile bulabileceksiniz.

Sipariş/Teslimat Süreci:

Ürünü satın almak için sepete ekle veya hemen al butonlarını kullanabilirsiniz. Siparişlerinizi havale veya kart ile ödeyebilirsiniz. Ürünler sipariş verdiğiniz gün özenle hazırlanır ve hemen kargoya verilir Ürün kendi ambalajı dışında tekrar ambalajlanır ve güvenlik etiketleri ile etiketlenir. Bu sayede kargo yolculuğu sorunsuz geçer ve ürün size ilk üretildiği kalitesinde Nalburcenter farkıyla ulaşır.

Nalburcenter

BİZİ ARAYIN: 0850 840 25 65

Bu ürün Vega Sanal Mağaza ile listelenmiştir

 

ÜRÜN AÇIKLAMASINA GİT



Kargo Firmalarımız
                        14.00'a kadar aynı gün kargo
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR