Daye Spiral Hortum Seti 15 Mt Dy5915Bahçe Hortumları
Daye Spiral Hortum Seti 15 Mt Dy5915Bahçe Hortumları
Daye Spiral Hortum Seti 15 Mt Dy5915Bahçe Hortumları
Daye Spiral Hortum Seti 15 Mt Dy5915Bahçe Hortumları

Daye Spiral Hortum Seti 15 Mt Dy5915

0,00
Marka : Daye
İndirim Oranı : %5 İndirim
Fiyat : ₺675,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺641,25(KDV Dahil)
Stok Miktarı : 1
MAİL ORDER İLE VADE FARKSIZ 9 TAKSİT!
2500 TL ÜZERİNDE KARGO BEDAVA!

DAYE SPİRAL HORTUM SETİ 15 MT DY5915

Daye DY5915 Spiral Hortum Seti, profesyonel bahçe sulama ihtiyaçlarınız için özel olarak tasarlanmış yüksek kaliteli bir üründür.

Bu set, evlerde, yazlıklarda, iş yerlerinde ve bahçelerde kullanabileceğiniz dayanıklı ve kaliteli bir spiral su hortumu sunar.

15 metre uzunluğu sayesinde en uzak noktalara bile rahatlıkla ulaşmanızı sağlar. Bu uzun hortum, sulama işlemlerini kolaylaştırır ve bahçenizin her köşesine su ulaştırmanıza imkan tanır.

Spiral yapısı sayesinde hortumu kullanırken toplama zahmeti yaşamazsınız. Kullanım sonrasında kolayca saklayabilirsiniz.

Daye DY5915 Spiral Hortum Seti, 4 fonksiyonlu özel sulama başlığıyla birlikte gelir. Bu başlık, sulama işlemlerinde çeşitli su püskürtme seçenekleri sunar ve sulama yöntemini ihtiyacınıza göre ayarlamanızı sağlar.

Set, standart vidalı uçlu bahçe musluklarına kolayca monte edilebilir ve hızlı bir şekilde kullanıma hazır hale gelir.

Profesyonel bahçe sulama işlemlerinde güvenilir bir performans sergileyen Daye DY5915 Spiral Hortum Seti, uzun ömürlü kullanım için sağlam ve dayanıklı bir seçenektir. Bahçenizin sulama ihtiyaçlarını etkili bir şekilde karşılar ve sulama işlemlerini kolaylıkla gerçekleştirmenizi sağlar.

Sipariş/Teslimat Süreci:

Ürünü satın almak için sepete ekle veya hemen al butonlarını kullanabilirsiniz. Siparişlerinizi havale veya kart ile ödeyebilirsiniz. Ürünler sipariş verdiğiniz gün özenle hazırlanır ve hemen kargoya verilir Ürün kendi ambalajı dışında tekrar ambalajlanır ve güvenlik etiketleri ile etiketlenir. Bu sayede kargo yolculuğu sorunsuz geçer ve ürün size ilk üretildiği kalitesinde Nalburcenter farkıyla ulaşır.

Nalburcenter

BİZİ ARAYIN: 0850 840 25 65

Bu ürün Vega Sanal Mağaza ile listelenmiştir

ÜRÜN AÇIKLAMASINA GİT



Kargo Firmalarımız
                        14.00'a kadar aynı gün kargo
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR