Marshall Fit Sentetik Yağlıboya 2,5 lt Parlak BeyazBoyalar
Marshall Fit Sentetik Yağlıboya 2,5 lt Parlak BeyazBoyalar

Marshall Fit Sentetik Yağlıboya 2,5 lt Parlak Beyaz

0,00
Marka : Marshall
İndirim Oranı : %5 İndirim
Fiyat : ₺400,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺380,00(KDV Dahil)
Stok Miktarı : 2
MAİL ORDER İLE VADE FARKSIZ 9 TAKSİT!
2500 TL ÜZERİNDE KARGO BEDAVA!

MARSHALL FİT SENTETİK YAĞLIBOYA 2,5 LT PARLAK BEYAZ

TANIM

  • Akid esaslı, ideal parlaklıkta, kapama yapışma ve yayılma özelikleri ideal bir yüzey

boyasıdır.

UYGULAMA

  • Uygulama yapılacak yüzeyler kuru, tozsuz, temiz ve düzgün olmalıdır. Metal yüzdelere yapılacak uygulama öncesi yüzeyler uygun bir zımpara ile zımparalanmalı ve ardından yüzey, zımpara tozlarından arındırılmalıdır. Macun, astarlama vb. alt yüzey işlemleri tamamlanmış her türlü beton, ahşap ve metal yüzeylere uygulanabilir. Fit PARLAK uygulama öncesinde yüzey cinsine göre MACUN SN kullanabilir. Macunun kuruma ve zımparalanmasından sonra metal yüzeylerde 1 kat FIT ANTIPAS, ahşap yüzeylerde ise CUPRINOL CLASSIC AHSAP BAKIM ŪRŪNU (Natürel) uygulanmalıdır. Daha dolgun bir yüzey eklemek için üzerine 1 kat Fit SENTETIK ASTAR uygulanması tavsiye edilir. Eski boyalı yüzeylerde; renk geçişlerinde ve su bazlı boyaya geçilecek ise 1kat GEÇIŞ ASTARI uygulanmalıdır. Ait kat işlemlerinden sonra Fit PÄRLAK 2 kat halinde uygulanır. Katlar arasında bekleme süresi 24 saattir. Tam kuruma süresi 48 saattir.

Sipariş/Teslimat Süreci:

Ürünü satın almak için sepete ekle veya hemen al butonlarını kullanabilirsiniz. Siparişlerinizi havale veya kart ile ödeyebilirsiniz. Ürünler sipariş verdiğiniz gün özenle hazırlanır ve hemen kargoya verilir Ürün kendi ambalajı dışında tekrar ambalajlanır ve güvenlik etiketleri ile etiketlenir. Bu sayede kargo yolculuğu sorunsuz geçer ve ürün size ilk üretildiği kalitesinde Nalburcenter farkıyla ulaşır.

Nalburcenter

BİZİ ARAYIN: 0850 840 25 65

 

Bu ürün Vega Sanal Mağaza ile listelenmiştir

ÜRÜN AÇIKLAMASINA GİT



Kargo Firmalarımız
                        14.00'a kadar aynı gün kargo
Etiketler
Marshall, Marshall Fit, Marshall Fit Sentetik, Marshall Fit Sentetik Yağlıboya, Marshall Fit Sentetik Yağlıboya 25, Marshall Fit Sentetik Yağlıboya 25 lt, Marshall Fit Sentetik Yağlıboya 25 lt Parlak, Marshall Fit Sentetik Yağlıboya 25 lt Parlak Beyaz, Marshall Fit Sentetik Yağlıboya 25 lt Beyaz, Marshall Fit Sentetik Yağlıboya 25 Parlak, Marshall Fit Sentetik Yağlıboya 25 Parlak Beyaz, Marshall Fit Sentetik Yağlıboya 25 Beyaz, Marshall Fit Sentetik Yağlıboya lt, Marshall Fit Sentetik Yağlıboya lt Parlak, Marshall Fit Sentetik Yağlıboya lt Parlak Beyaz, Marshall Fit Sentetik Yağlıboya lt Beyaz, Marshall Fit Sentetik Yağlıboya Parlak, Marshall Fit Sentetik Yağlıboya Parlak Beyaz, Marshall Fit Sentetik Yağlıboya Beyaz, Marshall Fit Sentetik 25, Marshall Fit Sentetik 25 lt, Marshall Fit Sentetik 25 lt Parlak, Marshall Fit Sentetik 25 lt Parlak Beyaz, Marshall Fit Sentetik 25 lt Beyaz, Marshall Fit Sentetik 25 Parlak, Marshall Fit Sentetik 25 Parlak Beyaz, Marshall Fit Sentetik 25 Beyaz, Marshall Fit Sentetik lt, Marshall Fit Sentetik lt Parlak, Marshall Fit Sentetik lt Parlak Beyaz, Marshall Fit Sentetik lt Beyaz, Marshall Fit Sentetik Parlak, Marshall Fit Sentetik Parlak Beyaz, Marshall Fit Sentetik Beyaz, Marshall Fit Yağlıboya, Marshall Fit Yağlıboya 25, Marshall Fit Yağlıboya 25 lt, Marshall Fit Yağlıboya 25 lt Parlak, Marshall Fit Yağlıboya 25 lt Parlak Beyaz, Marshall Fit Yağlıboya 25 lt Beyaz, Marshall Fit Yağlıboya 25 Parlak, Marshall Fit Yağlıboya 25 Parlak Beyaz, Marshall Fit Yağlıboya 25 Beyaz, Marshall Fit Yağlıboya lt, Marshall Fit Yağlıboya lt Parlak, Marshall Fit Yağlıboya lt Parlak Beyaz, Marshall Fit Yağlıboya lt Beyaz, Marshall Fit Yağlıboya Parlak, Marshall Fit Yağlıboya Parlak Beyaz, Marshall Fit Yağlıboya Beyaz,
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR