Nort Plus 2 Adet Branda Kaynak Nozul 20mm Küçük+40mm BüyükMotosiklet Aksesuarları
Nort Plus 2 Adet Branda Kaynak Nozul 20mm Küçük+40mm BüyükMotosiklet Aksesuarları

Nort Plus 2 Adet Branda Kaynak Nozul 20mm Küçük+40mm Büyük

0,00
Marka : North Plas
Fiyat : ₺1.450,00(KDV Dahil)
Stok Miktarı : 1
MAİL ORDER İLE VADE FARKSIZ 9 TAKSİT!
2500 TL ÜZERİNDE KARGO BEDAVA!

NORT PLUS 2 ADET BRANDA KAYNAK NOZUL 20MM KÜÇÜK+40MM BÜYÜK

Açıklama:

  • [GENİŞ UYGULAMA] - Bu düz kaynak nozulu, plastik kaynak makineleri, sıcak hava tabancaları ve el tipi sıcak hava kaynak makineleri için uygundur. Hem profesyoneller hem de DIY meraklıları için sahip olunması gereken bir araçtır.
  • [PASLANMAZ VE DEFORMASYONA DAYANIKLI] - Paslanmaz çelik yapı, bu düz nozülün paslanmaya, oksidasyona ve deformasyona karşı dayanıklı olmasını sağlar. PP, PVC ve diğer plakaları kaynaklamak için kullanılabilir, bu da onu son derece çok yönlü hale getirir.
  • [YÜKSEK KALİTELİ PASLANMAZ ÇELİK ALAŞIM] - Korozyona dayanıklı paslanmaz çelik alaşımdan yapılmış olan bu kaynak tabancası yassı nozulu son derece dayanıklıdır ve mükemmel süneklik ve mukavemete sahiptir.
  • [ISI VE YÜKSEK SICAKLIK DİRENCİ] - Isı direnci ve yüksek sıcaklık direnci ile bu düz kaynak nozulu, sıcak hava tabancaları veya kaynak makineleri ile kullanım için mükemmeldir. 500°C'ye kadar sıcaklıklara dayanabilir ve uzun süreli performans sağlar.
  • [PREMIUM DÜZ NOZUL TASARIMI] - Bu düz nozulun ince işçiliği, pürüzsüz bir yüzeyle sonuçlanır, kullanımı kolaylaştırır ve rahat ve pratik kaynak deneyimi sağlar.

Sipariş/Teslimat Süreci:

Ürünü satın almak için sepete ekle veya hemen al butonlarını kullanabilirsiniz. Siparişlerinizi havale veya kart ile ödeyebilirsiniz. Ürünler sipariş verdiğiniz gün özenle hazırlanır ve hemen kargoya verilir Ürün kendi ambalajı dışında tekrar ambalajlanır ve güvenlik etiketleri ile etiketlenir. Bu sayede kargo yolculuğu sorunsuz geçer ve ürün size ilk üretildiği kalitesinde Nalburcenter farkıyla ulaşır.

Nalburcenter

BİZİ ARAYIN: 0850 840 25 65

Bu ürün Vega Sanal Mağaza ile listelenmiştir

 

ÜRÜN AÇIKLAMASINA GİT



Kargo Firmalarımız
                        14.00'a kadar aynı gün kargo
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR