Panther Pilli Lümen Led Kafa Lambası PT-5100Kafa Fenerleri
Panther Pilli Lümen Led Kafa Lambası PT-5100Kafa Fenerleri
Panther Pilli Lümen Led Kafa Lambası PT-5100Kafa Fenerleri

Panther Pilli Lümen Led Kafa Lambası PT-5100

0,00
Marka : Panther
Fiyat : ₺95,00(KDV Dahil)
Stok Miktarı : 7
MAİL ORDER İLE VADE FARKSIZ 9 TAKSİT!
2500 TL ÜZERİNDE KARGO BEDAVA!

PANTHER PİLLİ LÜMEN LED KAFA LAMBASI PT-5100

Açıklama:

  • 🏃‍♀️【Hafif ve Ayarlanabilir】Sevimli Baykuş Far Tasarımı, küçük ama enerjik. Ayarlanabilir kafa bandı, hem çocukların hem de sizin takmanıza uygun hale getirir, çıkarılabilir ve yıkanabilir, bu da erkek ve kız çocukları için güzel bir hediyedir!
  • 💡【Çoklu Modlar】 Bu baykuş farın güçlü ışın, zayıf ışın, flaş ve düğmeyi 3 saniye basılı tutarak erişilen SOS modu dahil 4 farklı modu vardır. Çocuklarınız kamp yapmayı seviyorsa, kampın vazgeçilmezi olacağı kesin!
  • 🚴‍♀️[Hava Koşullarına Dayanıklı]Su geçirmez far, rüzgar ve yağmurdan korkmaz. Siz ve çocuklarınız açık havada koşmayı, kamp yapmayı, balık tutmayı, yürüyüş yapmayı, avlanmayı seviyorsanız mükemmel bir ekipmandır; kötü hava koşullarında da düzgün çalışabilmesini sağlayabilir.
  • ✨【3xAAA Pille Çalışır】Şarj için uzun bekleme süresine elveda deyin, farı kullanmak için yalnızca 3 x AAA pil takmanız yeterlidir, 8 saate kadar çalışabilir.

Sipariş/Teslimat Süreci:

Ürünü satın almak için sepete ekle veya hemen al butonlarını kullanabilirsiniz. Siparişlerinizi havale veya kart ile ödeyebilirsiniz. Ürünler sipariş verdiğiniz gün özenle hazırlanır ve hemen kargoya verilir Ürün kendi ambalajı dışında tekrar ambalajlanır ve güvenlik etiketleri ile etiketlenir. Bu sayede kargo yolculuğu sorunsuz geçer ve ürün size ilk üretildiği kalitesinde Nalburcenter farkıyla ulaşır.

Nalburcenter

BİZİ ARAYIN: 0850 840 25 65

Bu ürün Vega Sanal Mağaza ile listelenmiştir

 

 

Bu ürün Vega Sanal Mağaza ile listelenmiştir

ÜRÜN AÇIKLAMASINA GİT



Kargo Firmalarımız
                        14.00'a kadar aynı gün kargo
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR