Silver Toss Hassas Elektronik Terazi  ST-501Teraziler
Silver Toss Hassas Elektronik Terazi  ST-501Teraziler
Silver Toss Hassas Elektronik Terazi  ST-501Teraziler
Silver Toss Hassas Elektronik Terazi  ST-501Teraziler

Silver Toss Hassas Elektronik Terazi ST-501

0,00
İndirim Oranı : %5 İndirim
Fiyat : ₺75,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺71,25(KDV Dahil)
Stok Miktarı : 14
MAİL ORDER İLE VADE FARKSIZ 9 TAKSİT!
2500 TL ÜZERİNDE KARGO BEDAVA!

SİLVER TOSS HASSAS ELEKTRONİK TERAZİ ST-501

Açıklama:

  • İmalat Malzemesi: El gerilim kalibratörünün kasası, hizmet ömrünü etkin bir şekilde uzatabilen güçlü ve dayanıklı ABS mühendislik plastiğinden yapılmıştır.
  • Devre Hasarını Önleme: Düşük güç işareti görüntülenirse, lütfen pili zamanında değiştirin. Elektronik tartı cihazı uzun süre kullanılmayacaksa, pil sızıntısı nedeniyle devreye zarar vermemek için pili çıkarın.
  • Zarif Görünüm ve Taşınabilir: Görünüm zarif ve taşıması kolaydır. İlgili verileri zamanında ve etkili bir şekilde bilebilen LCD dijital ekran tasarımı.
  • Yüksek Performans: Çekirdek olarak yüksek performanslı gömülü mikrobilgisayarlı elektronik gerilim kalibratörü, doğru tartım, kararlı performans, titreşim direnci, yüksek uygulanabilirlik.
  • Birim Dönüştürme: ÜNİTE tuşuna basın, tartı aleti dört birim KG, lb, catty ve oz arasında çevrim dönüştürmesi yapacaktır.

Sipariş/Teslimat Süreci:

Ürünü satın almak için sepete ekle veya hemen al butonlarını kullanabilirsiniz. Siparişlerinizi havale veya kart ile ödeyebilirsiniz.Ürünler sipariş verdiğiniz gün özenle hazırlanır ve hemen kargoya verilir Ürün kendi ambalajı dışında tekrar ambalajlanır ve güvenlik etiketleri ile etiketlenir. Bu sayede kargo yolculuğu sorunsuz geçer ve ürün size ilk üretildiği kalitesinde Nalburcenter farkıyla ulaşır.

Nalburcenter

BİZİ ARAYIN: 0850 840 25 65

Bu ürün Vega Sanal Mağaza ile listelenmiştir

 

 

 

 

ÜRÜN AÇIKLAMASINA GİT



Kargo Firmalarımız
                        14.00'a kadar aynı gün kargo
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR